Direktlänk till inlägg 30 juni 2020

Svalare väder...

Av Jaxgård - Tisdag 30 juni 23:00

Efter en intensiv hetta så har det blivit svalare och bättre för våra fyrfotavänner och de har tur som har en sval och härlig hundgård..
Nu har hästarna flyttat till en annan hage så vi kan röra oss fritt men tänkte berätta vad som hände i Fredags när de fortfarande var här och jag och flickorna smög efter kanten ner för att bada ... alla hästar är så himla snälla men det finns en liten brun ponny i gruppen som tror att han är någon slags KUNG i hagen och gillar att styra och ställa.. iaf så gick jag och tjejerna efter kanten och tror ni inte att denna lilla skit fick syn på oss och kom efter oss med bestämda steg... oops... jag är ju hästrädd fast vi haft uppfödning av travhästar och fött upp flera föl....så jag rev i åt honom att försvinna på skarpen... och vad tror ni han gjorde då... det ska jag tala om... han skrek till sina kompisar som var i vattenhålet efter hjälp den lille skiten och.. ooops flera hästar kom springande med svansarna i vädret och undrade vad som står på... heheeeee men där fick han däng för ingen av de andra brydde sig i oss så vi kunde fortsätta till sjön för svalkande bad..,lite roligt var det ju så här i efterhand men har högt blodtryck och för fasen man kan ju få stroke.... hmnnnnnn

Alicia och farmor var och kollade på hästarna i nya hagen.., Vår gode vän Marie har bott här sen midsomras och jättetrevligt med sällskap här i bushen och Nina är här varje dag och kollar till sin häst som är här för 7 året i rad

Promis runt kvarteret och här passerar vi bror mins hus... bara släkten här i Holmtjärn

Bästa vännerna sen länge Elias o Shakira
Gamle gubben hänger med än

Fullt hus... Shakira med syskon 2018

Denna fartfyllda bild är från norra Finland när Shakiras mamma Lilly satte fart på ett gäng renar som kom för nära.. älskade Lilly vad jag saknar dig du gick bort alldeles för tidigt men du fick ett underbart älskvärt liv med oss iaf.. saknar dig så och är överlycklig att du gav oss Shakira ... en kopia av dig... älskvärd och underbar och dyrkar sin matte lik dig...

Många vaniljbullar här och alla ua på precis allt vid besiktning...

Snacka om fullt hus.. men mamma Lilly är helt cool

Luna med bebisar 2019
Här i högen ligger vår lilla kärleksfulla Sahara

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Söndag 5 juli 16:08

Idag grattar vi Ponchos och Lillys valpisar som blir 2 år idag.... hipp hipp huraaaaaa... Vilken kull med helt fantastiska valpar och önskar nu alla en toppendag... Vi ska snart ha kalas för Shakira och gänget.. Är så oerhört stolt och lycklig a...

Av Jaxgård - Torsdag 25 juni 20:01

Oj oj vad varmt det är och ligger mest i skuggan och läser... vovvarna har det bäst i hundgården på dan för där är det svalt och har tagit in deras lilla swimmingpool så de kan svalka sig och framåt kvällen går vi ner till sjön för en simtur... V...

Av Jaxgård - Söndag 21 juni 15:41


Missade denna bild .. Nan älskar husses sillrätter precis som vi alla andra.. ...

Av Jaxgård - Söndag 21 juni 15:38

Så är ju midsommaren nästan slut och vilket toppenväder vi har.... Vi har ätit gott och ätit tårta och varit till vår lilla sjö och vattenapporterat med flickorna som aldrig vill gå upp ur vattnet. En lagom lugn och fridfull helg... En liten midsom...

Av Jaxgård - Onsdag 17 juni 20:04

Tiden går och på Fredag får vi fira midsommarafton... det blir lungt... vi har bjudit hit vår son Victor och Nan och lilla Alicia samt min bror...blir lite sill och annat gott och jordgubbstårta så klart... Vill önska alla våra valpköpare samt vänne...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se